Sari la conținut

Oferte Link BuildingOferte link building, un serviciu care vă ajută la creșterea traficului organic și îmbunătățirea autorității.

Cu ani în urmă, paginile cu rezultatele organice ale motoarelor de căutare erau într-o stare de dezordine. Acum, lucrurile stau altfel.

SUNT SIGURE CAMPANIILE DE LINK BUILDING?

Iată câteva întrebări de care trebuie să țineți cont pentru a evita penalizarea atunci când derulați o campanie de link building. Motorul de căutare Google, are o toleranță mică pentru tehnicile de link building înșelătoare.

Are sens să studiez oferte de link building?

Această întrebare ar trebui să fie punctul de start al campaniei Dvs., de link building. Algoritmii de căutare Google, au devenit înțelepți pentru modelele de link-uri „nefirești”.

De exemplu, link-uri venite către website-ul dvs. din domeniul advertoriale, de pe un website care vinde produse cosmetice.

Dacă website-ul de la care primiți link-ul, nu are relevanță, ar trebui să vă uitați mai bine în altă parte. Alegeți oferte de link building care vă oferă garanție.

Este website-ul valoros? Se poate controla?

Website-urile de la care primiți link-urile sau un link, ar trebui să fie un atu valoros, nu doar un website care ocupă spațiu. Luați în considerare întotdeauna valoarea website-ului de la care primiți legătura.

Dacă aveți îndoieli, întrebați dacă website-ul de la care primiți link-ul este un website care se poate vizita. Există tot felul de companii care trimit link-uri de pe website-uri dubioase și asta ne poate face foarte rău.

CE OFERTE DE LINK BUILDING VĂ PROPUNEM!

Trebuie să specificăm în primul rând domeniile de activitate care pot trimite link-uri către orice model de website.

  • Website-urile din domeniul SEO – către orice domeniu de activitate
  • Website-urile de știri online – către orice domeniu de activitate
  • Comunicate de presă online – către orice domeniu de activitate
  • Advertoriale SEO – către orice domeniu de activitate

Pentru website-urile care activează în domeniile de activitate enumerate mai sus, serviciile de link building sunt acceptate pentru orice model de website.

De exemplu, pe un website din domeniul optimizare SEO, se pot adăuga articole relevante către un anumit website, sub forma unui review, sau prezentare. Același lucru se poate face pentru celelalte domenii de activitate.

Înapoi sus