SERVICII SEO

Servicii SEO, oferite de compania noastră din Alba Iulia. Încă de la înființarea primei noastre companii SEO, în anul 2008, am fost printre cele mai bune companii SEO, din România.

Echipa noastră consacrată de profesioniști în servicii SEO și marketing digital, oferă cele mai bune servicii SEO, prin utilizarea unor strategii și tehnici dovedite.

Servicii SEO

SERVICII SEO ȘI STRATEGII DE PROMOVARE

Strategiile de optimizare și promovare pentru motoarele de căutare, oferă rezultate excepționale. Prin faptul că rămânem în topul companiilor SEO, din România, arată că suntem în continuă evoluție.

CE SERVICII SEO VĂ OFERIM!

My Index, crede în construirea de relații pe termen lung cu clienții și partenerii capabili. Lucrăm cu un obiectiv final de satisfacție a clienților bazat pe calitate, consecvență și fiabilitate.

Iată ce servicii SEO vă oferim:

  • Optimizare SEO on-page – partea tehnică a website-ului
  • Promovare Web – strategii de promovare pentru motoarele de căutare, a cuvintelor cheie sau expresiilor stabilite.
  • iSEO – internațional SEO
  • Accelerare website – creșterea vitezei de încărcare în browser și eliminarea eventualelor erori.
  • Securitate Web – servicii de securitate și implementări Security Headers. Rezolvăm probleme de securitate pentru: X-Frame-Options, Referrer-Policy, Strict-Transport-Security, X-Content-Type-Options, Content-Security-Policy, Feature-Policy.
  • Link Building – servicii de link building controlate.

Aveți nevoie de ajutor? Contactați-ne acum!

[happyforms id=”987″ /]

Probleme SEO comune pe care vă ajutăm să le identificați

O strategie SEO câștigătoare începe cu un website solid tehnic. Puteți scrie conținut perfect și să creați etichete meta optimizate perfect, dar dacă motoarele de căutare nu vă pot parcurge toate paginile, atunci lucrurile se schimbă.

Dacă nu indexați tot conținutul website-ului dvs. și nu optimizați din punct de vedere tehnic website-ul, aveți șanse aproape de zero pentru o clasare bună.

Echipa noastră specializată în servicii SEO, este foarte experimentată în identificarea tuturor problemelor tehnice care ar putea fi un obstacol în calea succesului.

Cele mai frecvente probleme tehnice SEO pe care le întâlnim sunt:

  • Structura tehnică a website-ului – tehnologia web a avansat mult în ultimul deceniu. Există multe funcții noi care pot fi implementate pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Cu toate acestea, unele programe, cum ar fi AnglularJS, creează probleme cu optimizarea pentru motoarele de căutare.
  • Structura de link-uri internă și meniurile – este, de asemenea, esențial să folosești o structură de navigare logică care să asigure vizitatorilor și motoarelor de căutare o navigare simplă către toate paginile importante. În oferta de servicii SEO, noi implementăm astfel de servicii.
  • Viteza de încărcare a paginii – unul dintre peste 200 de factori care influențează algoritmul motorului de căutare Google, este cât de rapid se încarcă paginile Dvs., web într-un browser. Este foarte important să revizuiți toate elementele paginii și să găsiți oportunități de a reduce timpul de încărcare, astfel încât toate paginile web să se încarce cât mai repede posibil.
  • Sitemap XML – Una dintre cele mai eficiente metode de a face indexarea rapidă a noilor pagini web în motoarele de căutare este crearea și gestionarea unui sitemap XML.